Price inquiry, catering. Zapytanie o cene, catering

Prosimy o przesłanie oferty świadczenia usługi cateringowej według następującej specyfikacji:

  • Termin i miejsce świadczenia usługi: Konkurs 24HOURS, między 14.XI.2014, godz. 16:00 a 15.XI.2014, godz. 16:00, Wydział Nauk Geograficznych UŁ, Łódź, Kopcińskiego 31.
  • Zlecone zadanie:
    1. Przygotowanie ciepłego posiłku w formie szwedzkiego stołu (do wyboru 2 wegetariańskie dania – np. makaron z warzywami, lasanie ze szpinakiem, risotto – oraz dodatki) w godz. od 17:15 do 18:00 14.XI.2014 dla max 55 osób,
    2. Przygotowanie ciepłego posiłku w formie szwedzkiego stołu (wegetariańska zupa krem – np. marchewkowa, brokułowa – oraz grzanki) w godz. od 00:00 do 00:45 15.XI.2014 dla max 50 osób,
    3. Przygotowanie zimnego posiłku w formie szwedzkiego stołu (wegetariańskie kanapki, np. z serem, jajkiem oraz dodatkami warzywnymi) w godz. od 06:00 do 06:45 15.XI.2014 dla max 50 osób,
    4. Przygotowanie ciepłego posiłku w formie szwedzkiego stołu (do wyboru 2 wegetariańskie dania – np. makaron z warzywami, lasanie ze szpinakiem, risotto – oraz dodatki) w godz. od 12:00 do 13:00 14.XI.2014 dla max 55 osób.
  • Płatność: Na podstawie prawidłowo wystawionej faktury VAT, przelewem, w terminie 30 dni od daty wystawienia faktury.

Podmioty zainteresowane wykonaniem usługi proszone są o przesłanie: oferty cenowej (kwota brutto), oraz proponowanej treści umowy (w pliku *.doc lub *.docx) na adres mailowy Biura Projektu “SCHEDULE. Znaczenie konkursów w edukacji na poziomie akademickim”: office@schedule.edu.pl najpóźniej do 10.XI.2014, do godz. 16:00.